Kabar

  • Produsen lampu ruangan LED nampilake konsep inti babagan perlindungan lingkungan lan hemat energi

    Cahya, minangka rezeki spiritual bangunan rekayasa utawa pemandangan sing apik, netepi medium, saengga sudut sing beda lan jarak sing beda mbutuhake pemandangan sing beda.Proyèk teknik lampu bangunan wis ngasilake warna sing luwih akeh kanggo pemandangan wengi kutha.Lampu LED a...
    Waca liyane
  • Cara cahya saka lampu sorot minangka cahya dhasar

    Sorotan minangka jinis cahya modern sing khas tanpa cahya utama lan skala tanpa wates.Ora mung bisa nggawe cahya dhasar kanggo atmosfer njero ruangan, nanging uga bisa digunakake minangka lampu lokal.Uga bisa bebas gabungke lan ngganti sudhut.Dhuwur lantai lan watesan ukuran papan, meh bisa entuk "...
    Waca liyane
  • Apa jinis lampu njero ruangan sing umum?

    Omah sing nyaman kudu nduweni lingkungan cahya sing nyaman.Saiki saben kamar ing kamar bakal dilengkapi lampu, sing bisa dadi barang-barang rumah tangga sing penting ing saben dinane, lan jinis lampu sing digunakake ing kamar sing beda-beda uga beda.Macem-macem jinis lampu duwe fungsi sing beda ...
    Waca liyane
  • Apa standar safety kanggo lampu LED?

    Sing diarani lampu LED, kaya jeneng kasebut, nuduhake panggunaan teknologi LED (Light-emitting Diode, light-emitting diode) minangka sumber cahya utama kanggo produk cahya.LED minangka komponen semikonduktor solid-state, sing nggunakake arus kanggo mili menyang kopling semikonduktor ...
    Waca liyane
  • Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka LED Lighting

    Apa LED lan kepiye cara kerjane?LED singkatan saka dioda pemancar cahya.Produk lampu LED ngasilake cahya nganti 90% luwih efisien tinimbang bolam lampu pijar.Carane padha bisa?Arus listrik ngliwati microchip, sing madhangi sumber cahya cilik sing diarani LED lan ...
    Waca liyane
  • Apa Lampu LED Komersial?

    LED (Light Emitting Diode) minangka teknologi lampu sing bisa langsung ngganti instalasi lampu sing wis ana lan nyuda konsumsi energi.Lampu LED minangka cara sing luwih efisien kanggo madhangi bangunan komersial amarga kelengkapan lampu LED nganti 90% luwih efisien tinimbang lampu tradisional ...
    Waca liyane
  • Pambuka kanggo Outdoor Landscape Lighting System

    lampu malang bisa digunakake kanggo madhangi amben kembang, dalan, dalan, geladhak, wit, pager lan mesthi tembok omah.Sampurna kanggo madhangi ruangan ruangan kanggo hiburan wengi.Tegangan lampu lanskap Tegangan lampu taman omah sing paling umum yaiku "tegangan rendah" 12v.aku...
    Waca liyane