LED Round High Bay UFO TNT Series

Ngluwihi Teknologi LED TNT Series UFO High Bay minangka produk paling anyar lan sugih fitur ing taun 2020. TNT dibangun kanggo tahan karo standar proteksi lonjakan 4kv, rating suhu sekitar 113 ° F, lan peringkat IP66 kanggo ngilangi bledug, kelembapan, lan rereged udhara.Supir sing unik lan gampang nyambung menyang antarmuka perakitan optik ngidini pangopènan sing cepet lan gampang kanggo aplikasi kalebu gudang, gimnasium, manufaktur, lan kanopi ruangan.TNT High Bay siap kanggo nggabungake karo paling sistem kontrol pinter.


Detail Produk

Tag produk

• Desain Sleek Ultra lancip

• 0-10V Dimmable

• Nganti 150 Lumen saben watt

• Sensor Gerak Plug lan Play Pilihan

• Sawetara opsi soyo tambah UFO TNT Series

• banyu IP66, bledug, karat lan meksa bukti

• Pilihan serep darurat

• Universal 120-277Vac, opsional 347/480Vac

• DLC Premium kadhaptar

Spesifikasi

SKU#

Model#

Watt

Lumen

CCT

CRI

Tegangan Input

Sertifikasi

151609

BLT-TNTHB100-XXK-LV-YZ-X

100W

15000Lm

5000K

> 70

120-277Vac

UL & DLC

151227

BLT-TNTHB150-XXK-LV-YZ-X

150W

22500Lm

5000K

> 70

120-277Vac

UL & DLC

151226

BLT-TNTHB250-XXK-LV-YZ-X

250W

37500Lm

5000K

> 70

120-277Vac

UL & DLC

Pancegahan Safety

Kanggo nyuda resiko pati, ciloko pribadi utawa karusakan properti saka geni, kejut listrik, bagean gagal, potongan/lecet, lan bebaya liyane, waca kabeh bebaya lan instruksi sing ana ing kothak peralatan lan kabeh label perlengkapan.

Sadurunge nginstal, servis, utawa nindakake pangopènan rute ing peralatan iki, tindakake pancegahan umum iki.Instalasi komersial, layanan lan pangopènan luminair kudu ditindakake dening ahli listrik sing dilisensi.Kanggo instalasi: yen sampeyan ora yakin babagan instalasi utawa pangopènan luminair, hubungi ahli listrik sing dilisensi lan priksa kode listrik lokal.

Kanggo nyegah karusakan utawa abrasi kabel, aja mbukak kabel menyang pinggir lembaran logam utawa obyek landhep liyane.

Aja nggawe utawa ngowahi bolongan mbukak ing pager kabel utawa komponen listrik nalika instalasi kit.

PÈNGET: RISIKO KEBAKARAN UTAWA KEJUTAN ELETRIK

Pateni daya listrik ing sekring utawa kothak pemutus sirkuit sadurunge piranti kabel menyang sumber daya.

Pateni daya nalika nindakake pangopènan.

Priksa manawa voltase sumber bener kanthi mbandhingake karo informasi label luminer.

Nggawe kabeh sambungan listrik lan lemah sesuai karo kode Listrik Nasional lan syarat kode lokal sing ditrapake.

Kabeh sambungan kabel kudu ditutup karo konektor kabel sing disetujoni UL.

AWAS: RISIKO ciloko

Ngindhari mripat langsung menyang sumber cahya nalika lagi urip.

Akun bagean cilik lan ngrusak bahan pengepakan, amarga bisa mbebayani kanggo bocah-bocah.

COCOK kanggo papan garing utawa lembab.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita